Els Mossos d’Esquadra detenen l’autor de dos robatoris violents a Sant Sadurní

Imatge d’arxiu d’una detenció a càrrec dels Mossos d’Esquadra.
26/01/2023 - 12:00h

L’arrestat va amenaçar un home i una dona amb una arma blanca amb la intenció de sostreure’ls els telèfons mòbils

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní van detenir, dimecres de la setmana passada un jove de 19 anys, com a presumpte autor dos robatoris violents i diversos robatoris amb força interior de vehicle.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 2 del migdia, quan els agents de la comissaria de Sant Sadurní van tenir coneixement de dos robatoris violents, en grau de temptativa, feia pocs minuts a la via pública i al mateix municipi.

L’autor dels fets va amenaçar un home i una dona amb una arma blanca amb la intenció de sostreure’ls els telèfons mòbils, tot i que finalment no ho va aconseguir.

Immediatament les dotacions policials, conjuntament amb la Policia Local del municipi, es van adreçar al lloc, van iniciar la recerca del jove i, gràcies a la informació facilitada pels testimonis, van localitzar-lo i detenir-lo, pocs minuts després, mentre intentava forçar una furgoneta estacionada al carrer Vilarnau. En el marc de l’escorcoll, els agents van localitzar sis navalles de diversos tipus i un martell.

Així mateix, els investigadors van aconseguir relacionar-lo amb un total de quatre robatoris amb força interior de vehicle, comesos el mateix dia, al matí, al municipi.

L’arrestat, amb set antecedents policials anteriors, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

També et pot interessar

Comentaris