La pagesia del Penedès bloquejarà durant 24 hores el centre de distribució de Mercadona a Sant Sadurní

11/03/2024 - 16:29h

Per denunciar els abusos del sector de la gran distribució

Dimarts a les 8 del matí Unió de Pagesos convoca una tractorada contra els abusos de la gran distribució. Els tractors es concentraran a l’aparcament de terra de la part posterior del cementiri de Sant Sadurní, i des d’allà es desplaçaran fins el centre de distribució de Mercadona al municipi per bloquejar l’entrada i sortida de camions.

El sindicat vol denunciar els abusos del sector i reclamar una LLei de la Cadena Alimentària útil a la pagesia que no permeti preus ruïnosos. Ferran Carbó, coordinador comarcal d’Unió de Pagesos a l’Alt Penedès, ha explicat que el bloqueig del centre de distribució de Mercadona es mantindrà un mínim de 24 hores. En funció del que acabi passant durant la jornada, la protesta s’allargarà o es donarà per acabada.

Des d’Unió de Pagesos recorden que “en quatre anys que diuen que es porta garantint el preu a la pagesia, no s’ha posat cap sanció als compradors per incomplir-ho”. També insisteixen en reclamar la fi dels abusos i les competències deslleials a la cadena alimentària i de les importacions de productes de fora de la Unió Europea.

També et pot interessar

Comentaris