Greu incendi en un bloc de pisos de Sant sadurní que obliga a reallotjar 21 veïns de l’immoble

08/04/2024 - 19:26h

L’edifici està situat a la plaça Pau Casals

Ensurt important a Sant Sadurní. Diumenge al migdia una explosió en un bloc de pisos de la plaça Pau Casals va provocar un greu incendi que va acabar amb el desallotjament dels 21 veïns que vivien a l’immoble afectat. 10 doracions dels Bombers de la Generalitat van treballar en l’extinció de l’incendi. Mossos d’Esquadra, Policia Local i SEM també van desplegar-se per cobrir el servei.

Tal i com ha explicat l’alcalde de Sant Sadurní, Pere Vernet, els 21 veïns que van haver de deixar les seves llars s’han reallotjat a diferents emplaçaments. 16 estan a hotels, cases rurals i fondes del municipi, 4 a cases de familiars i el restant va poder tornar a casa seva que va ser l’única que no va patir cap efecte.

Els Bombers han confirmat avui que l’edifici no pateix danys estructurals i que, un cop reparat, es podrà tornar a ocupar sense problemes. Amb tot, el pati interior, on estan totes les línies de servei, és una de les zones més afectades i fins que no es refacin els subministres, els veïns no podran tornar a l’edifici.

Els Bombers també estan redactant l’informe tècnic per saber què va provocar l’explosió inicial de l’immoble. El pis on es va produir aquesta explosió ha quedat completament destrossat.

També et pot interessar

Comentaris