Sant Sadurní d’Anoia formalitza la nova majoria de govern amb ERC, Sant Sadurní en Comú i PSC

19/02/2024 - 13:16h

El nou tripartit sadurninenc garanteix “estabilitat fins el 2027”

ERC, Sant Sadurní en Comú i el PSC han fet oficial aquest matí el seu acord de govern a l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. La nova majoria, formada per 11 regidors, garanteix l’estabilitat política al municipi fins el final de la present legislatura, el 2027. Les converses per incorporar el PSC a l’acord de governabilitat van començar el desembre i han acabat cuatllant en un pacte que busca que “Sant Sadurní d’Anoia avanci”.

L’alcalde Pere Vernet (ERC) ha recordat les dificultats de governar en minoria (ERC-Sant Sadurní en Comú) com s’ha fet des de l’inici de la legislatura i ha defensat la necessitat del pacte amb el PSC per “evitar l’oposició de bloqueig que hem tingut fins ara”.

Vernet ha destacat la capacitat de diàleg de totes les parts per arribar a un bon acord per Sant Sadurní. “Les bones formes i les ganes de buscar solucions pel municipi han facilitat la feina d’entesa entre les tres formacions. A partir d’ara, tindrem tranquil.litat per tirar endavant els projectes que estan en cartera”, ha assegurat Vernet.

Per la seva banda, Pedro Campos, portaveu del PSC, ha explicat que el seu partit té “vocació de govern. No estem còmodes a l’oposició i amb el pacte que signem, podrem contribuir a millorar el nostre municipi”.

Entre els projectes que es volen tirar endavant al llarg de la legislatura, l’alcalde ha destacat la confecció d’un pla d’equipaments municipal, la creació d’una sala polivalent, l’arranjament de diferents carrers i places, la millora del cementiri municipal i el de Monistrol, la formalització de la compra de la caserna de la Guàrdia Civil, la redacció del pla especial de Can Guineu i avançar en el projecte del Teatre de l’Ateneu.

Els tres portaveus del nou tripartit sadurninenc, Pere Vernet (ERC), Arantza Molina (Sant Sadurní en Comú) i Pedro Camps (PSC) han brindat per l’acord aconseguit al pati de La Fassina.

També et pot interessar

Comentaris