Torna Xarel·la & Xerigotada, l’homenatge a les veus femenines, formatges i Grans Reserva

08/06/2022 - 16:00h

El festival cultural entre vinyes tindrà lloc a Cava Guilera (Lavern) els dijous 7, 14 i 21 de juliol al vespre

Cava Guilera i formatges Xerigots s’han unit de nou per oferir el cicle ‘Dijous Xarel·la + Xerigotada’, una idea original de l’Associació Cultural Rimaires i que va tenir molt d’èxit el passat estiu, amb l’aforament ple. Es tracta d’una proposta a l’aire lliure, entre vinyes, que pretén fusionar els millors caves de Guilera amb els formatges afinats de Xerigots i la música d’una artista femenina.

L’objectiu d’aquest festival, és per una banda, celebrar la vida fent gaudir d’una experiència gastronòmica i cultural total en un indret màgic com és Cava Guilera i, alhora, explorar nous formats culturals

El festival tindrà lloc els dijous 7, 14 i 21 de juliol, a partir de les 7 de la tarda i es tastaran els caves més representatius de Cava Guilera: Guilera Xarel·la Vermella 2014, Guilera Xarel·la Verda 2012, Guilera Musivari 2007 i Guilera AGOSARAT 2006,  tots premiats en concursos de prestigi internacional: Decanter World Wine Awards i Premis Vinari. I Xerigots proposarà una selecció de formatges pensada especialment per a les nits d’estiu.

La música anirà a càrrec de Sara Sarambola, que actuarà acompanyada pel guitarrista Aleix Bové i presentarà un repertori variat que es mou entre el flamenc i la música d’arrel, on no hi faltarà algun fado i alguna cançó catalana.

Les entrades es poden comprar a la web de Xerigots i a la de Cava Guilera.

També et pot interessar

Comentaris