El celler Can Suriol s’afegeix al projecte de Clàssic Penedès


El grup d’elaboradors continua fent una aposta per l’escumós ecològic
El celler de Can Suriol, un referent en la producció ecològica i l’elaboració tradicional al Penedès, s’incorpora al grup d’elaboradors Clàssic Penedès que defensa un escumós 100% ecològic, de criança i amb identitat pròpia.
Assís Suriol, pagès, enòleg i director general de Can Suriol, explica que l’entrada a Clàssic Penedès respon a la seva convicció que “el Penedès és sinònim de productes de qualitat i de respecte pel territori”, valors que comparteixen plenament amb la filosofia del grup.
Per la seva banda, Josep Maria Albet i Noya, recentment escollit president dels elaboradors de Clàssic Penedès, celebra aquesta nova incorporació i explica que “és una gran satisfacció veure com projectes com el de Can Suriol aposten per nosaltres. Són un exemple clar del que representem: viticultors que conreen, elaboren i comercialitzen la seva pròpia producció de forma ecològica i respectuosa amb la terra. Cada nou celler que s’hi suma ajuda a reforçar un model que posa en valor la feina ben feta, i estem convençuts que aviat en seran molts més.”