Miguel Torres, president de Familia Torres, rebrà el premi d’honor Ambaixador de Talent

14/11/2023 - 15:54h

A proposta de la Fundació Pro-Penedès

L’empresari penedesenc Miguel Agustín Torres serà guardonat amb el premi d’honor Ambaixador de Talent en el marc de la 15a edició del World Peace Forum que se celebra a Barcelona entre els dies 23 i 25. El World Peace Forum és un esdeviment internacional dedicat a la promoció de la pau i la cooperació global.

Enguany, en el marc del fòrum, s’organitzará la jornada Talent for Peace, impulsada per la Fundació Impulsa Talentum. Durant la jornada, es lliuraran els Premis Talent que reconeixen projectes, propostes mi solucions innovadores en 30 categories diferents i els Premis Talent d’Honor que recauen en personaliatst molt rellevants de Catalunya i el món.

A proposta de la Fundació Pro-Penedès. l’empresaroi penedesenc Miguel Agustín Torres serà giardonat amb el premi d’honor Ambaixador de Talent per la seva trajectòria i pel seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic i la sostenibilitat ambiental i social. En els darrers anys, personalitats com Michel Blackman, Federico Mayor Zaragoza, Isidre Fainé, Marta Melé i Elena Barraquer han rebut el guardó.

També et pot interessar

Comentaris