La música ressona al Penedès de la mà del Cruïlla

28/04/2023 - 09:57h

El Ressons Penedès s’estrena aquest divendres i s’allargarà fins diumenge amb més d’una trentena d’espectacles

L’Alt Penedès es convertirà aquest cap de setmana en el territori musical per exceŀlència de Catalunya, amb la primera edició del Ressons Penedès by Cruïlla. Una quarantena d’artistes actuaran al llarg dels tres dies que s’allargarà el festival (des d’avui fins diumenge), i n’hi ha que ja fa dies que han penjat el cartell de ‘sold out’ per a les seves propostes. És el cas d’Els Catarres i Joan Dausà, Las Migas i Judit Neddermann a Can Ràfols del Caus. D’aquesta darrera artista s’ha programat un segon concert a les caves de Juvé & Camps.

El festival “que sona diferent”, tal com l’han definit els seus organitzadors, arrencarà avui divendres amb els grups Els Catarres i Joan Dausà, a les caves Elyssia by Freixenet; Ginestà, que tocarà a les caves Vilarnau; Joan Miquel Oliver, a les caves Freixenet; Joan Rovira, a Torrelavit, i Cesk Freixas, a Torrelles de Foix.

Totes les actuacions s’han programat en espais singulars del territori, amb els cellers com a teló de fons principal. De fet, dels 21 escenaris previstos, 15 seran cellers i caves, i sis espais patrimonials i naturals de l’Alt Penedès.

El Ressons Penedès by Cruïlla és el primer gran festival de música de la temporada a la comarca. Es tracta d’un cicle que integra cultura i enoturisme, i neix amb la intenció de fusionar en un esdeveniment únic la música, la comèdia i la dansa, i els dos grans protagonistes del territori: el vi i el cava.

Experiència a mida
Tal com han apuntat els organitzadors del festival, el Ressons Penedès by Cruïlla ofereix una experiència “totalment personalitzada” als seus assistents, que podran dissenyar el seu propi festival. Cadascú podrà fer-se la seva ruta personal d’acord amb els artistes i indrets que li semblin més interessants, comprant així entrades per a cada concert o espectacle i no per dies complets com en altres festivals.

A banda dels artistes que actuaran avui divendres, al Ressons hi haurà altres actuacions sonades com la dels Pets, de demà dissabte al vespre –actuaran juntament amb Ivan Ferreiro i la Sidral Brass Band–, o les de Roger Mas, Clara Peya o Amaia. Les entrades encara es poden comprar al web ressonspenedes.com.

També et pot interessar

Comentaris