Premi per a la botiga de vins de Família Torres

17/12/2022 - 12:30h

La botiga, que va obrir les portes el 1992, està dedicada als vins que elabora Família Torres a les principals regions vitivinícoles de Catalunya

La botiga, que va obrir les portes el 1992, està dedicada exclusivament als vins que elabora Família Torres a les principals regions vitivinícoles de Catalunya (Penedès, Priorat, Conca de Barberà i Costers del Segre). També s’hi poden trobar els que elaboren els cellers de la seva propietat a altres regions espanyoles com Ribera del Duero, Rueda, Rioja i Rias Baixas, així com a Xile i Califòrnia.

En total, més de 75 referències de vi, incloent anyades antigues, a les quals se sumen brandis i altres espirituosos d’elaboració pròpia, així com olis i productes gourmet. Els clients també tenen la possibilitat de realitzar, a la mateixa botiga, petits tastos de vi, denominats ‘wine flights’, per facilitar la decisió de compra; contractar un servei d’enviament a domicili tant d’àmbit nacional com internacional, o donar-se d’alta al Club de Vins de Família Torres per gaudir dels avantatges automàticament.

La botiga, que comparteix ubicació amb el Centre de Visites, el museu Fundació Família Torres i el Jardí Restaurant El Celleret, obre cada dia de 9 del matí a 6 de la tarda.

També et pot interessar

Comentaris