Dilluns s’enderrocaran les cabines de peatge de Sant Sadurní

FOTO: AJUNTAMENT
23/02/2022 - 17:09h

La circulació estarà tallada de les onze de la nit fins les 5 de la matinada en ambdós sentits de la marxa

Abertis eliminarà dilluns les cabines de peatge que hi ha instal·lades a la sortida i entrada de l’AP7 a Sant Sadurní. Després que el passat setembre entrés en vigor la gratuïtat de l’autopista, la concessionària ja va anunciar que durant el primer semestre de l’any s’eliminarien totes les barrereres que hi ha instal·lades entre Tarragona i la Jonquera.

En primer lloc, Abertis ha anat eliminant els peatges troncals que encara quedaven a la via, i de mica en mica, anirà suprimint la resta.

Des de l’Ajuntament s’ha informat que per dur a terme els treballs de demolició, entre les onze de la nit de dilluns i les 5 de la matinada de dimarts, es tallarà la circulació en ambdós sentits de la marxa a l’alçada de les cabines de peatge.

El sistema de peatges tancats va entrar en funcionament el 2013, després que s’eliminessin els peatges troncals del Mediterrani, El Vendrell, Tarragona i l’Hospitalet de l’Infant. L’objectiu del canvi era poder circular des de Barcelona fins a València i Saragossa sense fer aturades.

També et pot interessar

Comentaris