La nova pista exterior del pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia ja s’ha estrenat

15/02/2024 - 13:00h

El projecte tambè ha inclòs l’eixamplament del carrer Josep Rovira

Sant Sadurní d’Anoia ha recuperat un dels espais més emblemàtics del municipi. Aquesta setmana s’ha estrenat la remodelació de la pista exterior de l’Ateneu i l’eixamplament del carrer Josep Rovira, una actuació que va començar el passat mes de juny i que ha suposat una important transformació en aquesta zona de la instal·lació, amb l’enderrocament de la històrica graderia de ciment, la construcció d’una nova pista de joc, l’arranjament i condicionament de l’entorn i l’ampliació del carrer.

L’actuació ha permès renovar una pista que ofereix una zona d’entrenament i competició al Club Esportiu Noia, així com per a d’altres usos lúdics i festius, entre d’altres. El terreny de joc s’ha remodelat completament, amb la instal·lació d’una tanca, xarxes de protecció, a més de l’arranjament de l’entorn.

El projecte ha inclòs també la rehabilitació de part de la façana i l’eixamplament del carrer Josep Rovira, on s’ha reforçat el doble sentit de circulació i una vorera accessible, reduint la conflictivitat en la mobilitat i millorant la convivència entre vehicles i vianants.

També et pot interessar

Comentaris