Castellví de la Marca celebra aquest cap de setmana la Festa del Most

FOTO: Maria Rosa Ferré
15/10/2021 - 16:00h

La celebració arriba a la 63a edició amb la fira de dissabte enogastronòmica entre els actes més destacats

La Festa del Most de Castellví és una de les més longeves del Penedès. Enguany, la festa arriba a la 63a edició i ho fa mantenint intacte l’objectiu per al qual es va crear: donar a conèixer els vins i caves del municipi, així com la tradició vinícola que es respira en el territori.

La Festa del Most d’enguany, que s’allargarà des d’avui divendres fins diumenge, inclourà una gran oferta d’activitats destinades als amants del vi, però també a les famílies o als que els agrada fer esport.

Una de les activitats més destacades de la celebració serà la Fira Enogastronòmica que dissabte, de les 7 de la tarda fins dos quarts d’1 de la nit, aplegarà els cellers del municipi i alguns restauradors, que oferiran degustacions dels seus productes. El preu dels tiquets de tast serà de 5 euros i inclouran tres degustacions vinícoles o tres gastronòmiques.

La mostra es complementarà amb paradetes d’artesans i una demostració de com es construeixen les botes de vi. Els assistents també podran aixafar el raïm com es feia tradicionalment o gaudir dels espais chill-out amb música ambient a càrrec dels grups Tocats del Grall i Xavi Díaz Quart.

Al llarg del cap de setmana, a més, s’han organitzat diferents activitats per a tots els públics que es poden consultar a castellvidelamarca.cat.

També et pot interessar

Comentaris