Neix la Cava Academy de formació en línia

27/06/2021 - 20:00h

La iniciativa, impulsada per la DO Cava, té com a objectiu posar la formació en cava a l’abast de tots, i formar els experts en cava del futur

La DO Cava estrena en format digital Cava Academy, una moderna plataforma d’e-learning de formació específica impartida per reconeguts professionals del sector. Neix per formar altres professionals –nacionals i internacionals– amb l’objectiu de convertir-los en experts en cava.

Un projecte educatiu exclusiu que sorgeix després de l’èxit de diverses sessions presencials impartides en els mercats dels Estats Units, el Regne Unit i Bèlgica.

La nova acadèmia es constitueix com una eina formativa més accessible disponible en tres idiomes (castellà, català i anglès). Neix amb la vocació de formar professionals del sector, des d’equips comercials, distribució o enoturisme, entre tants altres.

Domini del cava

Es tracta de la primera formació específica exclusiva de la DO Cava a través de la qual els participants dominaran tot el relatiu a l’escumós espanyol per excel·lència. L’eina ofereix continguts audiovisuals, vídeos i proves interactives que fan el procés d’aprenentatge amè, intuïtiu i adaptable al ritme de cada usuari.

Cava Academy compta amb un nombre reduït de places: cada convocatòria es limita a un màxim de 40 alumnes. La primera de 2021 es troba ja oberta (cavaacademy.com)fins al dia 26 d’agost perquè els interessats s’inscriguin i, en cas de ser seleccionats, facin el curs a partir de setembre.

També et pot interessar

Comentaris