Mor Pere Llopart Vilarós propietari del celler Llopart als 91 anys

FOTO: LLOPART
Avatar
01/12/2020 - 19:43h

Llopart era membre de la quarta generació de la família, i va lluitar durant tota la seva trajectòria per situar els escumsos de qualitat “en un lloc preferent”

Aquest dimarts al migdia ha mort Pere Llopart i Vilarós, propietari del celler Llopart. Membre de la quarta generació de la família de viticultors, Pere Llopart va lluitar durant tota la seva trajectòria per situar els escumosos de qualitat “en un lloc preferent”.

Pere Llopart tenia 91 anys, i era un dels grans del sector del vi català. Des de ben jove va tenir clar que la vinya era el seu camí, i sempre va apostar pels escumosos amb personalitat.

PUBLICITAT

“Volia que el vi fos un reflex de la vinya. Natural, sense dolçor afegida, sense maquillatge. Vaig ser un pioner en l’elaboració de Brut Nature”, explicava Pere Llopart en una entrevista fa anys.

En la mateixa conversa, assegurava que se sentia “orgullós d’haver situat Llopart com un referent dins el món dels escumosos de qualitat, i haver-ho fet consolidant el nostre espai en la història del vi a través de la conservació i ampliació de l’Heretat familiar a Subirats”.

També et pot interessar

Comentaris