Reobren les àrees per a autocaravanes i campers ubicades al Penedès

FOTO: CONSORCI DE PROMOCIÓ TURÍSTICA
26/05/2020 - 16:16h

De les 12 àrees que integren la xarxa RV Penedès Sites & Vineyards, a partir de l’1 de juny estaran operatives totes excepte la de Sant Cugat Sesgarrigues

Les àrees per a autocaravanes i campers del Penedès, que formen part de la Xarxa RV Penedès Sites & Vineyards, obriran de nou al públic a partir del proper 1 de juny. 

La nova obertura permetrà començar a rebre autocaravanistes que vinguin a gaudir del Penedès, i contribueixin a la reactivació de l’activitat local, visites, comerç i altres activitats.

El turisme en autocaravana es considera un dels més segurs i dels que s’activaran més aviat, de fet molts del municipis ja han rebut peticions per fer ús de les àrees tan bon punt es va saber que la destinació passava a fase 1.

El Consorci i els municipis han treballat de manera coordinada per obrir les àrees i definir conjuntament un seguit de mesures unificades que inicialment contempla fins a nou avís.

Entre d’altres hi ha tancar la zona comú de taules de pícnic, en algunes àrees reduir el nombre de places, mantenir la zona d’aigua i buidat oberta, i planificar mesures de neteja de l’espai un cop al dia. 

Es demana als usuaris que també actuin amb responsabilitat,  respectin i prenguin les mesures i distàncies de seguretat a l’àrea, amb la resta d’usuaris i també amb la població local i serveis.

Totes aquestes condicions i recomanacions s’indicaran a través de cartells a les pròpies àrees, i en al web d’enoturismepenedes.

També et pot interessar

Comentaris