Corpinnat posa a la venda 100 lots solidaris d’escumosos per lluitar contra la Covid-19

Avatar
19/05/2020 - 20:13h

Cada pack solidari Alt Pinnat es vendrà a partir d’aquest dimecres i fins exhaurir existències a un preu especial de 100 euros (més IVA)

Els deu cellers del Penedès que integren la marca col·lectiva Corpinnat posen a la venda a partir d’aquest dimecres una edició limitada de cent packs solidaris. Cadascún inclou una selecció d’escumosos, un de cada celler, i els diners que s’obtinguin de la venda es destinaran íntegrament a la campanya #JoEmCorono de lluita contra la COVID-19.

Cada pack solidari Alt Pinnat –en referència al territori i a l’origen etimològic de l’Alt Penedès– es posa a la venda a un preu especial de 100 euros (més IVA), import significativament per sota del preu de mercat per estimular l’esperit solidari del consumidor.

PUBLICITAT

Corpinnat farà efectiva la donació de la totalitat de l’import dels 100 packs –10.000 euros– a la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses. Aquesta és una de les principals institucions impulsores de la campanya #JoEmCorono de recerca d’una vacuna per aturar la transmissió de la COVID-19, que lideren els doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà.

Els cent packs Alt Pinnat es poden adquirir a través dels canals de venda de cadascun dels deu cellers i també a través de la pàgina web de la marca www.corpinnat.com des d’on es podran tramitar també les comandes fins a la finalització d’existències.

Aquesta selecció solidària es presenta en un embalatge dissenyat especialment per a l’ocasió que incorpora el logotip de la campanya que ha estat estampat manualment caixa per caixa.

El comprador també trobarà a l’interior un val per a una visita gratuïta per a dues persones a un dels cellers de la marca, vàlid fins el 31 de març de 2021, una carta d’agraïment dels dos copresidents de Corpinnat, Xavier Gramona i Ton Mata i un fulletó amb els principals valors de la marca.

Els deu corpinnats seleccionats per a aquest Pack Solidari Alt Pinnat són: Gramona Imperial Brut 2014, Llopart Leopardi Brut Nature 2012, Nadal Brut Nature 2012, Recaredo Intens Rosat Brut Nature 2015, Sabaté i Coca Josep Coca 2013, Torelló Tradicional Brut Nature 2014, Huguet de Can Feixes Brut Clàssic 2010, Júlia Bernet Brut Nature 60×40 2016, Mas Candí Brut Nature 2017 i Descregut Brut Nature 2017.

També et pot interessar

Comentaris