La DO Catalunya comparteix els valors del vi a través d’un nou cicle d’audiovisuals

Avatar
21/04/2020 - 15:58h

Es tracta d’un cicle de quatre vídeos que faran valdre el vi com un dels productes de proximitat per excel·lència del país

Quan fa poc més d’un mes que es va decretar l’estat d’alarma per la Covid-19, la Denominació d’Origen (DO) Catalunya aposta de nou pel canal audiovisual per a compartir amb els usuaris i usuàries alguns valors i missatges relacionats amb el vi i l’entorn.

Es tracta d’un cicle de quatre vídeos que posaran en valor el vi com un dels nostres productes de proximitat, lligat als nostres costums i a la nostra dieta.

PUBLICITAT

“Tots ells, són valors que ens defineixen i que cobren més importància que mai en la situació d’incertesa, d’inquietud i de confinament que vivim”, han dit des de la denominació d’origen.

De moment, ja s’ha publicat la primera peça, que sota el títol “Que el confinament no et prengui el teu moment del dia”, recorda la importància de gaudir dels petits plaers que ens dona la vida, com ara gaudir d’una copa de vi amb tots els sentits.

La DO Catalunya i el món audiovisual

La relació de la DO Catalunya amb el canal audiovisual ve de lluny. Sovint col·labora amb sommeliers i periodistes especialitzats en la creació d’aquest tipus de continguts divulgatius.

A més, aposta amb freqüència per la creació pròpia, com l’espot que es va estrenar fa tot just un any, o la producció del curtmetratge Bohèmia, que aquests dies es pot visualitzar a través del canal de youtube de la DO.

També et pot interessar

Comentaris