Mai ho hauríem pensat

14/04/2020 - 19:30h

Daniel García Peris

El #Pavelló Poliesportiu Municipal té activitat més de 300 dies a l'any aproximadament. Aquests dies s'està realitzant una neteja desinfectant a fons com no s'ha pogut fer mai a punt per a qualsevol contingència #Gelida #Penedès #joactuo #quedatacasa

La situació actual no hauríem pensat que la viuríem. No només per la gravetat de la crisi sanitària i econòmica sinó per la rapidesa que ha arribat. Si ja és complicada a nivell personal, tant per les implicacions laborals i familiars que com tothom estic patint, encara és més complexa quan com a regidor d’un ajuntament, en el meu cas a Gelida, has de gestionar les teves àrees com mai hauries cregut.

La majoria de reunions s’han traslladat a la videoconferència però també n’hem tingut de decisives amb l’equip de govern, per afrontar el nou escenari, i amb els conserges de les instal·lacions esportives, per continuar amb la feina presencial. Vull expressar l’agraïment als treballadors del Patronat Municipal d’Esports per la ràpida adaptació dels monitors al teletreball, per seguir fomentant la pràctica esportiva a internet, i als conserges pel reforç en les tasques de neteja extraordinària a les instal·lacions, especialment al Pavelló Poliesportiu Municipal. Ja a nivell general reconèixer la gran feina del personal sanitari i els voluntaris que fan mascaretes o porten la compra a la gent gran.

És un impacte important veure els espais esportius en absolut silenci quan en condicions normals l’activitat els fa ensordidors. Només un dies abans del confinament el pavelló va ser ple fins dalt amb la Competició Intercomarcal de Gimnàstica Artística, quan les mesures de distanciament social ni s’imaginaven. I que podem dir de la cascada de cancel·lació d’activitats, com l’històric pas de la 100a Volta Ciclista a Catalunya pel Penedès previst pel 28 de març. Ara bé, l’impacte és superior en veure els comerços tancats. En la meva àrea de Turisme constatar el desànim present en els establiments de restauració, els quals fins fa poques setmanes s’havien apuntat amb una il·lusió mai vista a Gelida per un nou esdeveniment gastronòmic creat des de la regidoria per aquesta primavera. Tanmateix el seguim organitzant amb la perspectiva necessària que aquesta etapa acabarà i tot anirà bé!

També et pot interessar

Comentaris