L’Ajuntament de Sant Sadurní acosta la política municipal a la ciutadania

25/11/2019 - 09:49h

El consistori estrena “Parlem amb l’alcalde”, un espai de participació que cada dos mesos reunirà, per sorteig, entitats i veïns de la vila amb l’alcalde

El Centre Cultural de Sant Sadurní va acollir dijous l’estrena del “Parlem amb l’alcalde”, espai de participació ciutadana que cada dos mesos reunirà, per sorteig, un grup de veïns i representants de les entitats amb l’alcalde de la vila, per tal d’acostar la gestió municipal, així com recollir propostes i suggeriments sobre diversos assumptes del municipi.

En una primera part, Josep Maria Ribas va presentar als assistents algunes de les principals inversions i projectes que l’Ajuntament endegarà en els propers mesos. També va donar detalls dels principals canvis en les ordenances i preus públics que s’han aprovat recentment i va detallar també algunes xifres sobre la recollida de residus, un servei que sovint genera cert debat i controvèrsia al carrer.

A la segona part de la sessió es va iniciar un torn d’intervencions que van posar l’accent en el mapa d’equipaments de Sant Sadurní. Es van recollir les inquietuds i aportacions sobre quin és l’ús que es fa de les instal.lacions, quins espais s’ofereixen a la població i a les entitats o com optimitzar alguns edificis o espais de titularitat municipal.

Entre ells, la casa pairal de Can Guineu, que recentment ha adquirit l’Ajuntament. També el model de festes, el tipus d’activitats o els espais on es duen a terme van ser altres qüestions que van convidar a una major participació.

Tot i que l’Ajuntament convocarà a veïns i entitats de manera aleatòria en properes convocatòries, aquells ciutadans que tinguin interès a participar-hi, poden sol·licitar-ho adreçant-se al departament d’Alcaldia de l’Ajuntament o omplint el formulari que trobareua al web municipal.

També et pot interessar

Comentaris