Les dutxes de la zona esportiva de Sant Sadurní d’Anoia queden fora de servei

08/02/2024 - 10:42h

L’Ajuntament també ha suspès el reg del camp de futbol com a mesura per combatre la sequera

Amb motiu de l’inici de la fase 1 d’emergència per sequera a Sant Sadurní d’Anoia, junt amb 200 municipis catalans, i davant la necessitat d’aplicar noves restriccions en l’ús d’aigua, l’Ajuntament de Sant Sadurní ha començat a aplicar aquesta mateixa setmana diverses mesures compensatòries a la Zona Esportiva per tal de mantenir en funcionament les instal·laciones esportives municipals.

Una d’elles és el tancament de les dutxes de tots els vestidors de la Zona Esportiva, incloent les del camp de futbol, que romandran fora de servei. La mesura s’estén també al pavelló de l’Ateneu. Només es mantindran obertes per raons sanitàries les dutxes interiors de la zona aquàtica per a les persones usuàries de la piscina coberta, per tal de poder accedir al vas d’aigua i retirar posteriorment el clor del cos. 

Així mateix, també ha quedat suspès a partir el reg del camp de futbol municipal. Amb aquestes restriccions l’Ajuntament compleix amb les mesures compensatòries d’estalvi d’aigua que ha decretat la Generalitat en aquesta fase d’emergència sense afectar el funcionament de la zona aquàtica.

Aquestes són només algunes de les noves mesures que cal aplicar, entre les quals la reducció a 200 litres per habitant i dia, que s’han establert en aquest primer nivell de la fase d’emergència, davant la situació crítica en què es troben els embassaments.

També et pot interessar

Comentaris