Els detinguts a Sant Sadurní per robatoris violents vivien en un pis ocupat

21/05/2019 - 15:44h

L’Ajuntament i els Mossos treballaven per resoldre els conflictes que ocasionaven als veïns del carrer Sant Pere.

Aquest dilluns es va fer pública la detenció de quatre joves d’entre 17 i 20 anys per quatre robatoris amb violència i intimidació a Sant Sadurní i a Vilafranca. Les víctimes van ser dues dones i diversos menors.

Segons han explicat des de l’Ajuntament de Sant Sadurní, els detinguts són els mateixos joves que des de principis d’any ocupaven un pis del carrer Sant Pere de Sant Sadurní, provocant constants aldarulls i molèsties als veïns, els quala havien havien presentat diverses queixes a l’Ajuntament que acabaven amb constants actuacions del la Policia al lloc dels fets.

Durant aquests mesos l’Ajuntament, des d’Alcaldia, Governació i Acció Social, ha treballat conjuntament amb Mossos d’Esquadra per resoldre aquest conflicte, que ha acabat amb aquestes detencions.

Aquest dilluns, l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i Acció Social es van reunir amb els veïns afectats per explicar-los el desenllaç de la situació i les actuacions que s’havien dut a terme durant aquest tot temps.

Els tres arrestats majors d’edat van passar a disposició judicial i el jutge va decretar l’ingrés a presó per a un d’ells. A un altre se li va prohibir l’entrada al municipi de Sant Sadurní i la resta va quedar en llibertat amb càrrecs. El menor va passar a disposició de la Fiscalia de Menors.

També et pot interessar

Comentaris