Freixenet suma un nou cava a la seva col·lecció de Cuvées de Prestige

29/04/2016 - 07:06h
Freixenet ha presentat aquesta setmana un nou membre de la seva col·lecció de Cuvées de Prestige. Es tracta d’un cava elaborat amb garnatxa i subirat parent, que ha creat el fins fa uns mesos director tècnic del celler, Josep Buján. Segons ha explicat el mateix Buján aquesta és la primera vegada que es fa servir la garnatxa per elaborar un “blanc de noirs”, ja que habitualment es fa servir per fabricar productes rosats.

El Garnatxa i Subirat Parent 2013 segueix la filosofia de la majoria de Cuvées de Prestige, que sempre ha estat potenciar les varietats autòctones de raïm. El xarel·lo, la malvasia o el monestrell també formen part d’aquesta col·lecció, que tal com ha recordat Pere Bonet, director de comunicació del Grup Freixenet, va començar el 1979 amb la creació del D.S. en honor a Dolors Sala.
Malgrat que Josep Buján ja fa unes setmanes que no és director tècnic de Freixenet, ja ha avisat que aquest no serà el darrer producte que elaborarà pel celler de Sant Sadurní. Actualment treballa en l’elaboració d’un “cava d’alçada”, que es farà amb el raïm de les vinyes que Freixenet té a la Cerdanya.
Nou Monólogo
El celler ha aprofitat la seva presència a la fira Alimentària per presentar el nou producte, una mostra que també ha servit per donar a conèixer el nou producte que s’incorpora a la col·lecció “Monólogo”. En aquest cas és un vi de garnatxa de la DO Navarra.

També et pot interessar

Comentaris