Mas de la Basserola es converteix en el 15è membre de la marca col.lectiva Corpinnat


Ha superat totes les auditories que es fixen per formar-ne part
Mas de la Basserola és el nou membre de la marca col·lectiva Corpinnat després d’haver superat totes les auditories obligatòries. D’aquesta manera aa són quinze els cellers del territori penedesenc que aplega el col·lectiu i que elaboren vins escumosos seguint un dels reglaments més exigents del món en rigor i qualitat (100% de raïm ecològic, veremes manuals, vinificació íntegra a la propietat, llargues criances, entre d’altres).
Des de mitjans del segle XIX el Mas de la Basserola sempre ha estat una casa pairal amb un marcat caràcter vitivinícola i on des de l’any 1869 la família Vives hi elabora vins de manera ininterrompuda. Amb 40 anys dedicats a l’elaboració de vins escumosos de qualitat elaboren amb els mateixos valors i filosofia que Corpinnat.
Defensen la recuperació del romanticisme d’un Penedès autosuficient, bressol dels vins escumosos a tot l’estat, on cada finca elaborava els seus propis vins i que durant segles va fer-lo tirar endavant. Des del seu naixement, l’abril del 2018 fins l’actualitat, Corpinnat ha anat integrant els següents cellers: Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet de Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut, Pardas, Bufadors, Cisteller, Viader i, des d’aaquesta setmana, Mas de la Basserola. Viader s’hi va incoporar fa un mes.