El celler Pere Ventura coŀlabora en unes jornades gastronòmiques a Barcelona


Les jornades ‘Tot el saber, tot el sabor’ estan organitzades per l’editorial Larousse i la llibreria Alibri.
Pere Ventura reafirma el seu compromís amb la cultura i la gastronomia donant suport a les Jornades Gastronòmiques ‘Tot el saber, tot el sabor’, una iniciativa organitzada per l’editorial Larousse en coŀlaboració amb la llibreria Alibri de Barcelona.
Aquestes jornades, que tenen lloc a la llibreria Alibri, Balmes 26 de Barcelona, ofereixen un espai per a tots els amants de la gastronomia i la cultura culinària. Les sessions compten amb xerrades a càrrec de destacats professionals del sector, qui compartiran els seus coneixements i experiències.
Les trobades es fan a les 18.30 h (propera jornada, el 29 d’abril, amb la cuinera mexicana Sue Chávez i la divulgadora índia Anjalina Chugani) i són presentades per la reconeguda sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras.
Les jornades, amb el suport de Pere Ventura, volen crear un espai de reflexió, aprenentatge i degustació, on el públic pugui aprofundir en el coneixement de la cuina i la cultura gastronòmica.
La coŀlaboració de Pere Ventura en aquesta iniciativa se suma al compromís del celler amb la promoció de la cultura i la gastronomia catalana. Així, en un any tan rellevant com el 2025, en què Catalunya és la Regió Mundial de la Gastronomia, Pere Ventura s’ha adherit al programa com a celler coŀlaborador, mantenint una aposta decidida per l’exportació de la gastronomia catalana i contribuint a consolidar Catalunya com a referent mundial en el panorama gastronòmic.
En aquest context, els caves Pere Ventura esdevenen un impuls a la innovació i l’exceŀlència de les experiències gastronòmiques en els millors emplaçaments.