Els 13 cellers de Corpinnat organitzen la tercera edició del tast de vins base

04/02/2025 - 11:58h

Es van realitzar tres tastos dirigits

Els 13 cellers de marca col.lectiva Corpinnat van organitzar diumenge a l’hotel Avenida Palace de Barcelona la tercera edició de tast de vins base de la verema 2024. La jornada va incloure també un tast dirigit en tres torns per a donar a conèixer amb més precisió l’essència dels vins base. El primer tast el va dirigir Arantxa de Cara (Can Descregut), el segon, Jaume Gramona (Gramona), i el tercer, Jessica Madigan (Cisteller). Es van desenvolupar en català, en castellà, i en anglès respectivament.

El director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) va ser un dels assistents a la sessió de Corpinnat a l’hotel Avenida Palace. Els representants dels 13 cellers de la marca col.lectiva es van mostrat molt satisfets del número d’assistents al tast.

Fase de creixement
Aquesta tercera edició del tast de vins base arriba en un moment de marcada expansió de Corpinnat. El celler Cisteller es va incorporar a la marca col.lectiva fa poc més de dos mesos, fent augmentar fins a 13 el número de cellers integrants.

De cara al futur més immediat, hi podria haver més novetats en la relació de cellers que formen part de Corpinnat. Estan en marxa diferents auditories que dictaminaran si les empreses que han demanat la inclusió a la marca col.lectiva compleixen la rigorosa i detallada normativa que s’estableix per entrar-ne a fomar part.

També et pot interessar

Comentaris

1336