Miquel Pons trasllada les microvinificacions al celler de la finca Molí de Vent
El nou celler ja funciona a ple rendiment
El celler Miquel Pons ha completat el trasllat de tots els processos de microvinificacions dels seus vins al nou celler que s’ha construït a la finca “El molí de vent”, a 400 metres del celler principal. Després d’anys d’obres i reformes per a conservar l’estructura original de l’antiga nau, que s’utilitzava com a molí de cereals i per a fer vi, caves Miquel Pons ja està fent la recepció, premsat i fermentacions de tot el raïm per elaborar els seus vins i caves de tiratge especial, com la Malvasia de sitges, l’ull de llebre, el muscat i el Xarel·lo Vermell, al nou emplaçament.
Amb les instal·lacions estrenades a ple rendiment i amb la incorporació dels últims anys de Pere Pons Mercadé com a enòleg del celler i Miquel Pons Serra a la direcció comercial, la
nova generació reforça l’aposta per la nissaga familiar com a eix vertebrador d’una manera de fer vins i caves que ha perdurat durant dècades i que ara està modernitzant processos i transformant tota la producció a ecològica.
El nou espai del Molí de Vent també serà un punt de dinamització cultural amb l’organització d’actes. Fins ara s’ha dut a terme un sopar maridatge amb cinema a la fresca i l’objectiu aquest 2025 és augmentar la programació d’esdeveniments de diferent tipologia.