Més de 300 persones assisteixen a la cinquena edició de la Nit dels Màgnums a Codorníu
Hi van participar 14 cellers i 6 establiments de gastronomia
El celler modernista de Codorníu va ser l’escenari de la cinquena edició de la Nit dels Màgnums, que s’ha convertit en els últims anys en el pòrtic del Cavatast. Fins a 300 persones van poder gaudir d’una vetllada molt especial tastant 16 caves diferents d’ampolles màgnums. El tast dels caves es va combinar amb gastronomia a base d’ostres i diferents platets d’elaboració cuidada. Tot plegat, amenitzat amb música.
La Confraria del Cava, encarregada de l’organització de la Nit dels Màgnums, amb el seu president al capdavant, Eduard Sanfeliu, va valorar el creixent interès per aquesta activitat, que concentra alguns dels millors caves en un mateix espai i amb les ampolles màgnum.
Enguany hi han participat Canals&Munné, Cavas Hill, Codorníu, El Mas Ferrer, Giró Ribot, Jaume Giró i Giró, Juvé&Camps, Mascaró, Maset, Naveran, Parató, Portell, Rimarts, Torné&Bel, Torrnes Moliner, Vins El Cep, i Vilarnau. A nivell d’oferta gastronòmica hi han estat Cal Joanet, Hotel Fonda Neus, Ticus Restaurant, Cal Miqueló, Huitres Poiget, i Carafí Pastissers.