Castell d’Or i la cooperativa agrària Ceolpe renoven el seu acord de col.laboració

04/07/2024 - 10:31h

L’objectiu és unir esforços i optimitzar els recursos

El grup Castell d’Or ha renovat l’acord de col·laboració amb la cooperativa agrària  Ceolpe amb l’objectiu de complementar-se i reforçar la posició estratègica d’ambdues entitats en el mercat. El president de Castell d’Or, Adrià Rabadà i el president de Ceolpe, Pere Albà, van signar l’acord a les instal·lacions del grup vitivinícola.

L’objectiu és unir esforços, optimitzar els recursos i compartir coneixements per tal d’afavorir la comercialització de la producció, tant vinícola com oleícola d’ambdues entitats. D’aquesta manera les dues organitzacions volen aprofitar l’estructura i coneixement de l’altra. Entre els objectius que estableix el conveni estan la millora de processos de producció, la prevenció en el malbaratament alimentari, la producció agrícola sostenible, la millora energètica en els processos i la millora en la digitalització de les entitats.

El president de Castell d’Or, Adrià Rabadà, va explicar que “després de la bona experiència obtinguda durant aquests anys, volem renovar la col·laboració emmarcada en l’esperit cooperativista d’ambdues entitats“. Rabadà ha volgut remarcar que “aquesta aliança estratègica ens permet impulsar la nostra competitivitat però també el compromís amb la sostenibilitat en processos de producció”.

Per la seva part, el president de CEOLPE, Pere Albà va destacar que “Castell d’Or té una gran xarxa de distribució de productes vitivinícoles de màxima qualitat en la qual encaixa perfectament l’oli d’oliva verge extra produït a CEOLPE, l’oli i el cava són dos productes de la terra, amb una forta tradició al nostre territori en la que han treballat tots els nostres avantpassats i nosaltres hem de continuar treballant per aconseguir la màxima qualitat“.

Aquest conveni respon també a la cooperació entre les dues entitats per a poder evolucionar i adaptar-se a les necessitats dels consumidors, que cada dia són més exigents quant a qualitat, responsabilitat social, empresarial i mediambiental.

També et pot interessar

Comentaris