36 paradistes i 300 vins tastats a la cinquena edició de la Fira Vins Rebels

05/06/2024 - 17:07h

Ambient festiu a la Rambla de la Generalitat de Vilafranca

El passat cap de setmana es va celebrar a la Rambla de la Generalitat de Vilafranca, la 5a edició de la Fira de Vins Rebels, un esdeveniment que va tenir una bona acollida, destacant l’ambient festiu que es va viure. Aquest any, l’organització va decidir reduir a la meitat l’espai firal, fet que va
permetre una millor gestió i una experiència més còmoda per als assistents. A més, la qualitat del so va ser notablement millorada, garantint una bona experiència acústica per a tots els participants.

La fira va comptar amb la presència de 36 paradistes, tots ells oferint els seus millors vins naturals, ecològics i biodinàmics. Els visitants van poder gaudir de més de 300 vins per tastar. Van assistir a la fira
cellers provinents des de Huelva fins a Banyuls, passant pel Matarranya i tot Catalunya, mostrant la gran diversitat i riquesa de vins del territori.

El Grup NONSTOP va oferir música en directe. Pel que fa al marxandatge, enguany es van introduïr nous polos en lloc de les tradicionals camisetes, un canvi ben rebut pels visitants. Mentre, l’activitat “El vi és cultura” va experimentar un notable creixement, passant de 28 a 31 relats, superant el 10% d’increment. Finalment, una “food-truck”, va oferir taules i cadires per menjar els plats cuinats in situ. Dues parades de llibres van complementar l’oferta cultural de l’esdeveniment.

També et pot interessar

Comentaris