Nomenen Pere Ferrer (Grup Freixenet) com a nou president de la Federación Española del Vino

16/04/2024 - 12:01h

Miguel A.Torres (Familia Torres) forma part de la comissió executiva de l’entitat

L’assemblea general de la Federación Española del Vino (FEV) celebrada a Madrid va elegir el co-CEO i vicepresident del Grup Freixenet, Pere Ferrer, com a nou president de l’entitat en substitució d’Emilio Restoy (Bodegas Ramón Bilbao).

A la mateixa assemblea també es va aprovar la candidatura única de la comissió executiva de la FEV que estarà formada per 27 membres. A la comissió, que exercirà entre 2024 i 2027, hi figura Miguel Agustín Torres (Familia Torres) com un dels vocals.

En la seva primera intervenció com a nou president de la Federación Española del Vino, Pere Ferrer va assenaylar que “el vi és part de la identitat social i cultural del nostre país i, el més important, és el mode de vida de moltes zones de l’Espanya rural que, sense l’activitat vitivinícola, estarien abocades a l’abandonament i la desertificació”. D’aquí que el nou president demanés al ministre d’Agricultura, Luis Planas, present a la clausura, “fer un pas més” en la pedagogia i defensa del sector al Consell de Ministres i a Brussel·les”.

Ferrer també va defensar la importància de ser “ambiciosos” en l’àmbit comunitari en les polítiques de salut, climàtiques, mediambientals i de sostenibilitat en general “tenint sempre car que aquesta ambició no es pot traduir en una multiplicació d’obstacles, objectius inassumibles i excés de burocràcia i de tràmits que posin en risc la nostra competitivitat i el desenvolupament de la nostra activitat”.

També et pot interessar

Comentaris