El Castell de Sant Martí acull dissabte la primera edició del Sarrocatast

03/04/2024 - 16:30h

Les activitats començaran a mitja tarda i s’allargaran fins a la nit amb l’actuació destacada per primera vegada al castell dels Castellers de Vilafranca.

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca organitza, per primera vegada, una vetllada enogastronòmica que fusiona la cultura, l’enologia i la gastronomia. Serà aquest dissabte al Conjunt Monumental de Sant Martí Sarroca, on es podrà fer un tast dels productes dels cellers i restaurants del municipi. Per a això caldrà comprar prèviament un tiquet, al preu de 15 euros, que inclourà la possibilitat de degustar 3 tapes i 3 copes de vi o cava. Els tiquets ja es poden comprar a la web d’Entràpolis.

Per altra banda, els menors d’edat també podran adquirir un entrepà i una ampolla d’aigua, directament al punt d’informació de l’Ajuntament, al preu de 2 euros.

Diverses activitats

La jornada s’amenitzarà amb diverses activitats: a 2/4 de 6 de la tarda, taller infantil i juvenil ‘Vols ser un casteller?’; a 3/4 de 7, exhibició castellera amb els Castellers de Vilafranca, que per primera vegada actuaran al Castell de Sant Martí Sarroca; i a 1/4 de 9, degustació enogastronòmica, amb música en directe de Noelia Molina.

Tot i que el trànsit fins al castell estarà obert, es recomana pujar-hi a peu. Aquesta iniciativa forma part del treball de l’actual equip de govern per posicionar Sant Martí Sarroca dins del mapa turístic, oferint propostes que engresquin la gent a apropar-se al municipi.

També et pot interessar

Comentaris