La vendrellenca Yolanda López, cap de llista de Comuns Sumar per Tarragona

Yolanda López amb Jéssica Albiach i altres membres de Comuns Sumar (Foto: Catalunya en Comú)
03/04/2024 - 16:03h

Així ho ha aprovat el Consell Nacional de Catalunya en Comú de cara a les eleccions al Parlament del 12 de maig.

La vendrellenca Yolanda López, actual diputada d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya i la qual també és regidora a l’Ajuntament del Vendrell, encapçalarà la candidatura de Sumar Comuns per Tarragona a les eleccions al Parlament de Catalunya convocades per al pròxim 12 de maig.

Així ho va aprovar el Consell Nacional de Catalunya en Comú, que va donar llum verda a les llistes electorals per les quatre circumscripcions catalanes. Yolanda López ocupava el càrrec de diputada al Parlament des de l’estiu de 2013.

Administrativa comptable de professió, ha desenvolupat la seva activitat associativa en l’àmbit del voluntariat a l’educació infantil. Implicada en política des del 2014, amb el naixement de Podem, ja va ser diputada en el període 2018-2020. Ara, Yolanda López espera poder continuar amb la feina desplegada durant aquesta legislatura, amb temes crucials per al futur de les comarques tarragonines, com el model econòmic.

Per Tarragona, completen la presència penedesenca a la llista de Comuns Sumar Carolina Burgos, regidora de l’Ajuntament de Cunit, en el número 5; Jesús Peña, de Calafell, en el 10; i Virginia Moreno, regidora de Santa Oliva, en el lloc número 14.

En la presentació de la candidatura, que va comptar amb la presència de la coordinadora de Catalunya en Comú i presidenta del grup parlamentari dels Comuns, Jéssica Albiach, la candidata Yolanda López va afirmar que “cal transformar Tarragona i dir no als qui ens volen implantar un model de més precarietat i inestabilitat i mediambientalment nefast. Necessitem un Govern que reverteixi la falta d’inversió en les línies de tren”.

Per la seva banda, Albiach ha anunciat que “volem situar el dret a l’habitatge al cor del proper Govern de Catalunya per garantir habitatge digne per tots els i les catalanes. Proposem crear una unitat de defensa del dret a l’habitatge per aturar l’especulació immobiliària i els desnonaments.

També et pot interessar

Comentaris