Covides estrena el seu espai enoturístic del pati de la Casa Janer de Vilafranca

12/03/2024 - 16:53h

Més de 500 persones van assistir a la inauguració del recinte

El nou espai enoturístic de Covides Vinyes i Cellers es va inaugurar diumenge amb un acte multitudinari que va aplegar més de 500 persones repartides en diferents torns. L’espai està ubicat al pati de les oficines de la cooperativa de la rambla de Nostra Senyora de Vilafranca, als baixos de l’edifici modernista de la casa Janer.

Durant els últims mesos s’ha remodelat completament dotant-lo d’una barra de vins, millor accessibilitat i serveis, i més decoració. El nou Pati de Covides té 342 metres quadrats de superficie i una capacitat de 180 persones. S’hi podran celebrar tastos, preesntacions, festes privades o actes d’empresa.


Música i vi
Durant la inauguració, els assistents van poder gaudir de música en directe a càrrec del grup de versions en acústica Koren i degustar el nou Vi Experimetal de Covides Número 7. Tothom va tenir una copa de sortesia i gastronomia variada de la cooperativa per poder-lo maridar. A partir d’ara, doncs, Vilafranca i el conjunt de la comarca de l’Alt Penedès disposa d’un nou espai per poder celebrar diferents actes lúdics i socials.

La posada en marxa de l’equipament al centre de Vilafranca arriba pocs mesos després que Covides Vinyes i Cellers celebrés el seu 60 aniversari, i també poques setmanes deprés que Rafel Ramon accedís a la presidència. Durant l’acte de celebració dels 60 anys, es va tastar el vi 60/30 elaborat al celler experimental i es va estrenar un audiovisual de 30 minuts, on es feia una repassada a la història de la cooperativa.

També et pot interessar

Comentaris