La DO Cava torna a participar enguany a Passeig dels Gourmets de Barcelona

22/02/2024 - 09:56h

Se celebra entre el 7 i el 17 de març

La D.O. Cava torna a unir-se enguany a Passeig de Gourmets, el festival culinari del Passeig de Gràcia de Barcelona que arriba a la seva setena edició del 7 al 17 de març. La cita que marca el tret de sortida als esdeveniments gastronòmics de la Ciutat Comtal, suma noves propostes: una ruta de pastisseria creativa i una altra de l’art de la cocteleria.

El cava s’alia novament amb Passeig de Gourmets amb una proposta de maridatge que, segons el president del Consell Regulador, Javier Pagés, “demostrarà la gran universalitat del Cava i la seva versatilitat amb infinites possibilitats d’harmonia segons les tendències gastronòmiques del moment de cada restaurant participant”. La D.O. CAVA participa a les Rutes de Platets, Entrepans d’Autor i Menús Gourmet.

Dues novetats destaquen de la participació de la D.O. Cava en una edició ja plenament consolidada de Passeig de Gourmets. D’una banda, s’ha organitzat un tast per a professionals que es realitzarà abans que comenci el festival gastronòmic. Serà un tast exclusiu per a professionals de la restauració i hoteleria que participen a la ruta gastronòmica de Passeig de Gourmets.

Ferran Centelles, Drinks Manager d’elBulliFoundation, oferirà una masterclass on tractarà totes les característiques dels Caves de Guarda Superior i com poden recomanar-se als clients. El tast es basarà en els caves que se serviran amb els menús gourmet, entrepans d’autor i ruta de platets de Passeig de Gourmets. També s’ha dissenyat una experiència que oferirà trucs per a triomfar amb les publicacions foodies amb cava a les xarxes socials.

La D.O. Cava proposa, doncs, una interessant taula rodona on descobrir TIPS i trucs per a millorar les fotografies, publicacions i estilisme de les publicacions sobre cava i gastronomia en xarxes socials. Tres reconeguts experts explicaran com fer que les publicacions siguin tot un èxit: Lenka’s Lens (@lenkas_lens) explicarà com fer que les fotografies siguin un èxit i cridin l’atenció de la comunitat. Al costat d’ella dos influencers de referència del panorama actual donaran algunes pistes per tenir èxit a les xarxes socials: Rafael Antonín (@rafuel55), un dels influencers gastronòmics més volguts d’internet, i la sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras (@winesandthecity), que ha estat capaç d’acostar el món del vi al gran públic, trencant amb les barreres del llenguatge.

També et pot interessar

Comentaris