Roc Gramona i Marta Casas, millors enòlegs catalans segons el Master of Wine Tim Atkins

13/02/2024 - 15:18h

Per la seva feina a Enclòs de Peralta i Parés Baltà.

L’equip del Master of Wine i periodista britànic Tim Atkins ha presentat aquesta setmana el “Catalan Wines Special Report”, una detallada anàlisi de la realitat vinícola de Catalunya amb el tast de més de 1.000 vins i l’estudi del treball dels tècnics de diferents cellers.

El treball de Tim Atkins ha incorporat 12 distincions i certificats d’excel.lència, 6 als millors vins i 6 a d’altres categories. En aquest segon apartat, s’ha premiat Marta Casas (Parés Baltà) com a millor enòloga de Catalunya i Roc Gramona (Enclòs de Peralta) com a millor enóleg jove del país. Es tracta d’un reconeixement de primer nivell que valora la tasca que realitzen des de fa temps aquests dos coneguts enòlegs penedesencs.

El treball de camp de l’equip de Tim Atkins s’ha dut a terme en col.laboració amb l’Associació Vinícola Catalana (AVC). El seu president Valentí Roqueta assenyalava que “des de l’AVC sempre treballem per ajudar en tot allò que estigui a les nostres mans als cellers de tot Catalunya. Formar part d’aquest projecte és internacionalitzar el vi català i demostrar que els nostres vins i els nostres tècnics estan a un molt bon nivell”.

També et pot interessar

Comentaris