Arquitectes dels Estats Units visiten les caves Bolet i degusten productes de Km-0

31/01/2024 - 14:00h

Van fer un recorregut i van tastar aliments i begudes

El productors de Km-0 d’ASAJA (Associació Agrària de Joves Sgricultors) van organitzar una visita a la casa modernista de la família Bolet a Castellví de la Marca. Setze arquitectes arribats des dels Estats Units van fer un recorregut per l’espai de museu a la masia catalana amb eines de la família i pel celler de caves Bolet.

Els 16 arquitectes convidats són restauradors de patrimoni cultural dels Estats Units i, durant 10 dies han estat convidats pel consolat del seu país per conèixer la cultura i les activitats del territori. A més de la visita a la casa moderinista i les caves, els professionals nordamericans van poder degustar embotits de la plana de Vic, pernil de Lleida, mongetes del ganxet del Vallès, vedella amb bolets, ous del Berguedà, flams, mató, formatges i crema catalana del Bages, Seu d’Urgell i Vallès i vins i caves ecològics Bolet.

La trobada va ser un èxit i va tenir el reconeixement del grup d’arquitectes de Washington que van valorar tant el vessant arquitectònic de la trobada com el gastronòmic.

També et pot interessar

Comentaris