La DO Penedès rep un reconeixement internacional pel seu treball de sosteniblitat

12/12/2023 - 20:00h

El president Joan Huguet va estar a Londres

Anualment la prestigiosa publicació anglesa The Drinks Business atorga els Green Awards, uns premis que reconeixen aquells projectes vitivinícoles internacionals que treballen per la sostenibilitat. En la seva edició 2023, el jurat ha decidit reconèixer la DO Penedès, i en el seu nom el president Joan Huguet, amb el Green Lifetime Achivement Award, un premi que posa en valor la trajectòria de la denominació d’origen dins del sector vitivinícola. La gala d’entrega de premis es va celebrar a Londres.

El jurat dels premis ha destacat el compromís d’Huguet amb la preservació del medi ambient com a president de la DO Penedès. Concretament l’objectiu de la denominació d’origen és d’esdevenir la primera de tot el món en produir el 100% dels seus vins de forma ecològica el 2025. Actualment la DO Penedès produeix anualment 19 milions d’ampolles de vi. L’objectiu d’una producció 100% ecològica es va marcar dins del Pla Estratègic que la DO Penedès va presentar el 2021. 

Els Green Awards els entrega anualment la prestigiosa publicació anglesa The Drinks Business i reconeixen les marques i persones que tenen un paper rellevant en l’aposta per la sostenibilitat, fent-la el centre de les seves actuacions i des de tots els àmbits possibles.

També et pot interessar

Comentaris