Futura Penedès, renova la junta directiva i es planteja nous reptes per al 2024

11/12/2023 - 12:15h

M. Josep Tuyà continuarà sent quatre anys més la presidenta de l’entitat

La fundació Futura Penedès va celebrar el passat cap de setmana la seva assemblea anual durant la qual es van presentar les línies d’actuació de l’entitat per al proper any i es van renovar els càrrecs del seu patronat. Celebrada a Castellví de la Marca, els representants de la junta directiva de la fundació van aprovar la reelecció i renovació de càrrecs per a un període de quatre anys. La junta ha quedat constituïda per les següents persones: M. Josep Tuyà Manzanera (presidenta), Montserrat Guilera Soler (directora), Rosa Ferrer Enrich (secretària) Pere Anton Amadó Cercós, Josep Maria Arasa Ferrer, Raimon Gusi Amigó, Berta Jardí Soler i Eloi Miralles Figueres, que actuaran en qualitat de vocals.

A l’acte es va nomenar Josep Maria Arassa Baratta com a president de la Junta de membres protectors, així com, també es va acceptar la renúncia voluntària dels patrons: Jordi Gelida i Ventura i Carme Gelida i Ventura, als quals se’ls va agrair els serveis prestats a la Fundació en el temps que van formar part de la junta.

Una vegada constituïda la nova junta directiva de la fundació Futura Penedès, la seva seva presidenta va avançar principals línies d’actuació de l’entitat per al pròxim any. La novetat de les “Jornades de la Vegueria”que enguany aniran adreçades a l’Acció en el territori de conscienciació i protecció dels boscos de l’Anoia, Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, i la continuació d’activitats ja consolidades com són els “Relats eròtics amb DO”, “Sons Penedès a les Residències” o la “Càpsula del temps”.

També et pot interessar

Comentaris