Exit de la sisena edició de l’espectacle Vins Negres del Penedès als Trinitaris de Vilafranca

15/11/2023 - 13:00h

Els assistents van valorar la qualitat dels tastos i el màping

El claustre dels Trinitaris de Vilafranca del Penedès va acollir una nova edició de l’espectacle Vins Negres Penedès. La 6a edició d’aquest acte organitzat pel restaurant El Gat Blau amb la col·laboració de la DO Penedès va tornar a ser un èxit.

Els assistents van valorar molt positivament els vins negres d’alta gamma dels 8 cellers participants. Tots ells es van maridar amb les propostes gastronòmiques de El Gat Blau i l’espectacle audiovisual creat pels alumnes de l’escola l’Arsenal inspirat en el patrimoni vitivinícola del Penedès. Tant els organitzadors com els cellers es van mostrar satisfets del perfil de públic participant, molt interessat en conèixer a fons els vins que tastaven.

Durant la vetllada es van tastar 12 vins de 8 cellers de la DO Penedès: Albet i Noya, Can Feixes, Familia Torres, Jean Leon, Maset, MasTinell Oriol Rossell i Parató. Com ja va anunciar la propietària de El Gat Blau i organitzadora de l’acte, Olga Guasch, “el tipus de públic que assisteix a aquest esdeveniment no només beu vi, sinó que vol saber com s’ha elaborat i quina és la seva història”. Un fet que també destaquen els cellers participants ja que els mateixos elaboradors son els que han servit els vins als assistents.

A més de la part vinícola, la cuina catalana va tenir una presència destacada amb les propostes gastronòmiques de El Gat Blau i les crackànies de fruits vermells de Casanella Xocolaters. La rebuda va ser tan bona que les degustacions gastronòmiques es van exhaurir.

L’art també va tenir el seu apartat a l’espectacle. Una de les novetats d’aquesta edició han estat els 4 màpings creats per alumnes dels Graus Superiors de Grafia Audiovisual, Grafia Empresa i Joieria Artística de l’escola vilafranquina l’Arsenal. Projectats a les parets del claustre, s’inspiraven en el patrimoni vitivinícola del Penedès. Una proposta que va agradar molt als assistents. L’acte es va completar amb la sessió de la DJ Marian.

També et pot interessar

Comentaris