L’espectacle Vins Negres del Penedès torna al claustre dels Trinitaris de Vilafranca

08/11/2023 - 09:38h

Sisena edició de la cita que organitza El Gat Blau

Vilafranca torna a ser l’escenari dissabte, entre les 7 de la tarda i 2/4 d’11 del vespre, de la sisena edició de l’espectacle Vins Negres del Penedès. El restaurant El Gat Blau, amb el suport de la DO Penedès, organitza aquest acte que enguany compta amb la participació de 8 cellers de la DO i 12 referències de vins negres d’alta gamma.

Els 8 cellers que estaran als trinitaris són Albet i Noya, Can Feixes, Familia Torres, Jean Leon, Maset, Mas Tinell, Oriol Rossell i Parató. Les 12 referències que oferiran són una bona oportunitat per a que el públic assistent pugui descobrir en un mateix dia els millors vins negres que s’elaboren al Penedès en l’actualitat.
Una de les novetats d’enguany serà l’espectacle audiovisual realitzat per sis alumnes de l’escola vilafranquina L’Arsenal. Els alumnes cursen actualment els graus superiors de les especialistat de Grafia Audiovisual, Grafia Impresa i Joieria Artística.

Consistirà en un màping inspirat en el patrimoni vitivinícola penedesenc. Es combinaran elements visuals i sonors per oferir una diàleg especial entre la cultura vitivinícola del territori i el patrimoni paisatgístic del Penedès.

El conjunt de la trobada es completarà amb les propostes gastronòmiques presentades pel restaurant El Gat Blau i per la sessió de la DJ Marian. Tot plegat amb l’objectiu de maridar gastronomia, vi i música.
El preu de l’entrada és de 25 euros que inclou tastar tots els vins de l’acte i tres degustacions gastronòmiques. També s’oferirà una degustació de crackànies i una copa de regal. Estaran a la venda als Trinitaris en cas que no s’hagin esgotat per internet.

També et pot interessar

Comentaris