Familia Torres anuncia el relleu a la presidència de l’empresa

31/10/2023 - 17:00h

Miquel Torres Maczassek assumirà el càrrec

El consell assessor de Familia Torres ha iniciat el procés de transició generacional en què es nomenarà president de la companyia Miquel Torres Maczassek, actual director general i amb 22 anys de trajectòria al negoci familiar.

En preparació del nou càrrec, Miquel Torres realitzarà, surant un període mínim d’un any, diverses formacions i analitzarà projectes i negocis que puguin aportar el màxim valor a la funció de govern de l’empresa. Durant el procés de transició, continuarà formant part del consell assessor.

També s’ha acordat iniciar el procés per incorporar un nou director general que el substitueixi. Mentre es completa tot el procediment, les funcions de gestió executives per garantir el bon govern de la companyia continuaran en mans de Miquel Agustín Torres, actual president executiu, amb el suport de l’actual equip directiu.

Llicenciat en Económiques i Empresarials per ESADE (Barcelona) i l’Escola de Negocis Kenan-Flager de Carolina del Nord (Estats Units), Miquel Torres Maczassek va estudiar enologia a la Universitat Rovira i Virgili. Després del seu pas per empreses de gran consum i de perfums, es va incorporar al negoci familiar el 2001, com a director del celler Jean Leon i, més tard, com a director de màrqueitng de Familia Torres, per impulsar els projectes nous del Priorat, Ribera del Duero, Rueda, Rioja i Rias Baixas. Va dirigir durant tres anys el celler Miquel Torres Chile i, des de l’any 2012, és director general global de Familia Torres.

Amb aquest futur nomenament, la presidència de Familia Torres recaurà en la cinquena generació d’una companyia amb més de 150 anys d’història.

També et pot interessar

Comentaris