Es presenta el programa de la vuitena edició de La Verema del Cava amb 22 cellers participants

01/08/2023 - 17:01h

Les activitats es duran a terme entre el 26 d’agost i el 30 de setembre

L’Associació d’Elaboradors de Cava (AECAVA) ha fet públic el programa d’activitats de la vuitena edició del festival La Verema del Cava. Enguany, el festival tindrà com escecari fins a 22 cellers associats a la patronal del cava durant tots els dissabtes i diumenges des del 26 d’agost fins el 30 de setembre.
Per vuitè any consecutiu, La Verema del Cava mostarà els secrets de l’elaboració del cava amb activitats per a tots els públics i propostes suggerents que buscaran satisfer tots els gustos. Durant tot un mes, aquesta iniciativa ja consolidada oferirà un ampli ventall d’experiències lúdiques.

Els visitants podran gaudir des del fet de veremar el raïm i trepitjar-lo fins convertir-lo en most, fins degustar esmorzars de pagès entre vinyes, picnics gourmet, sortides per la natura en bicicletes o concerts de música en viu. També hi haurà ioga als cellers, dinars i sopars a les vinyes, passejades, cursos de cuina amb el raïm com ingredient estrella, tastos de vins en els diferents moments de la fermentació del vi, així com activitats per als més petits i petites.

Aquest any s’ha batut el rècord de participants amb 22 cellers de cinc zones vitivinícoles, entre elles l’Alt Penedès (les altres quatre són Alella, Alt Camp, Anoia i Conca de Barberà). La major part dels cellers participants a la cita d’enguany estan localitzats a l’Alt Penedès. L’aposta per l’enoturisme de tots ells s’ha anat reforçant en els últims anys i és per aquest motiu que no paren d’augmentar el número d’empreses del sector que hi mostren un creixent interès.

El gruix d’activitats en els cellers tenen fixats diferents preus que oscil.len en funció de l’edat dels participants. Per a consultar el programa i les tarifes i comprar les corresponents entrades es pot entrar al web de La Verema del cava www.laveremadelcava.com.

El conjunt d’activitats començarà el dissabte 26 d’agost a Sumarroca amb un sopar de verema amb música en viu i acabarà el dissabte 30 de setembre a Juvé&Camps amb un curs de cuina, un dinar i maridatges amb diversos tipus de caves. En total, estan programades 24 activitats que es concentraran, principalment, els caps de setmana del 9 i 10 i del 16 i 17 de setembre. En aquests quatre dies, hi haurà fins a 13 del total de 24 esdeveniments i activitats previstos en el programa d’AECAVA.

També et pot interessar

Comentaris