El vilafranquí Jordi Melendo, nominat als premis d’una publicació rellevant de vins de la Xampanya

Jordi Melendo, expert en vins, caves i xampanys, és col·laborador del 3d8.
28/07/2023 - 17:15h

‘Bulles & Millésimes’ ha inclòs l’expert vitivinícola penedesenc per optar al premi del millor comunicador de l’any en el ‘Trophées Champenois’

“Bulles & Millésimes”, considerada com una de les publicacions més rellevants dels vins de la Xampanya, organitza des d’un anys ençà el ‘Trophées Champenois’, que a través de votació popular per mitjà del seu web atorga els premis a aquelles persones, empreses o entitats que han destacat per la seva tasca dins d’onze categories.

En aquesta edició és especialment rellevant pel Penedès la inclosió del crític i expert vitivinícola vilafranquí Jordi Melendo, col·laborador del 3d8, en la categoria a millor comunicador de l’any que hi ha en aquests premis.

A més d’aquesta categoria de Comunicador de l’any, hi haurà reconeixements per a les categories d’Enfocament eco-responsable, Enfocament enològic, Hospitalitat, Presentació, Enòleg de l’any, ‘Chef de cave’ de l’any, Elaborador de l’any, Cooperativa de l’any; Cultura i xampany; i Gastronomia i xampany.

Es pot votar telemàticament

Jordi Melendo comparteix la candidatura a Millor comunicador de l’any amb la ‘Mission UNESCO’,  Marc-Edouard de Zutter de OenoSpheres, Champagne De Telmont y Champagne Ruinart.

L’enllaç per a poder participar votant és http://www.trophees-champenois.com/je-vote/ i els guardonats es donaran a conèixer en un acte que es celebrarà el 13 d’octubre de 2023 a l’Ajuntament d’Epernay, a la Xampanya, regió on resideix Jordi Melendo, precisament ambaixador del xampany a l’Estat espanyol.

També et pot interessar

Comentaris