CS, el nou magnum d’Agustí Torelló Mata, gran or al concurs Cinve 2023

18/05/2023 - 10:00h

Del nou producte, que porta el nom de la dona d’Agustí Tortelló Mata, Carmen Sibill, se n’ha fet una tirada de 625 ampolles

Dins el marc de les activitats que proposa la Primavera del Cava, el celler Agustí Torelló Mata acaba de presentar el nou màgnum CS, un Gran Reserva 2015 d’edició limitada de 625 ampolles.

El producte, que porta el nom de la dona d’Agustí Torelló Mata, Carmen Sibill, és “l’homenatge i agraïment a la mare i a totes les dones del vi que amb el seu treball han fet de la nostra terra, un lloc més amable”, diuen els fills de Sibill, ara al capdavant del celler.

Amb una llarga criança de vuit anys i amb etiqueta de Rafa Bartolozzi, el CS és un cava que neix de vinyes del Penedès de més de 40 anys, es cull manualment, s’elabora amb un cupatge singular i fa la seva criança en ampolla amb tap de suro.  

Producte guardonat

El nou CS  Gran Reserva 2015 acaba d’obtenir el premi Gran Or del dinovè Concurs Internacional CINVE 2023, que atorga un jurat de 26 professionals de diferents països. 

El producte es va poder tastar el 7 de maig al celler, maridat amb la música i la veu dels boleros de Georgina Rubio, acompanyada de guitarra i violí. 

També et pot interessar

Comentaris