Covides se suma a la celebració del Dia Internacional de les Dones amb diverses activitats

28/02/2023 - 18:59h

La novetat de la celebració d’enguany és que tindrà lloc al celler que la cooperativa té a Vilafranca, al camí de Sant Pau

Covides commemorarà el pròxim dissabte 11 de març el Dia Interacional de les Dones amb una programació de tarda que inclourà diverses activitats amb les dones com a protagonistes.

La novetat d’enguany és que la commemoració tindrà lloc al celler que la cooperativa té a Vilafranca, al camí de Sant Pau, paratge de les Clotes s/n. L’esdeveniment començarà a els 6 de la tarda i finalitzarà a les 9 del vespre. Des de fa uns anys Covides celebra el Dia Internacional de les Dones amb una jornada dedicada a les sòcies i viticultores que treballen al Penedès.

La jornada s’iniciarà a les 6 de la tarda amb la presentació del llibre “Converses a peu de vinya – 50 dones viticultores del Penedès” de Mª Rosa Ferré. L’obra parla de l’important paper que les dones desenvolupen en la vida vitivinícola del Penedès a través de relats de vida i les fotografies de cinquanta viticultores que hi apareixen.

Seguidament es presentarà i tastarà el projecte número 6 del Celler Experimental del Covides. Un vi de producció molt reduïda que s’elabora a les instal·lacions que el celler té a Sant Sadurní d’Anoia. Durant l’acte hi haurà la possibilitat de comprar tant el llibre com el vi.
 
L’esdeveniment finalitzarà amb el concert del duet The Escarteen Sisters, format per dues veus femenines, violí i violoncel, que aposten per un estil que barreja el folk, la música clàssica i el pop. Per assistir a l’acte cal inscriure’s fins el 7 de març al correu julia@covides.com o al telèfon 938.172.552. L’acte compta amb el suport de la regidoria d’Igualtat, Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris