Comunicació i sostenibilitat, a la Wine Innovation Week

16/02/2023 - 17:37h

La segona WIW tindrà lloc al març i s’expandirà per la geografia catalana, passant per Barcelona, el Penedès i el Priorat

INNOVI ha confirmat aquesta setmana les dates de la segona edició de la Wine Innovation Week (WIW), que l’any passat va aplegar una bona colla d’agents del sector vitivinícola. La iniciativa tindrà lloc els dies 3, 6 i 7 de març i enguany tindrà la comunicació i la sostenibilitat com a eixos conductors.

Com a novetat, aquest 2022 la WIW s’escamparà per la geografia catalana. Cada una de les jornades que ha organitzat INNOVI tindrà lloc en un punt diferent del país. Així, la primera sessió, dedicada a la comunicació, es farà a Barcelona, i inclourà una taula rodona sobre la comunicació del vi amb periodistes, influencers i prescriptors del vi.

La segona, dedicada a la viticultura, tindrà lloc al Priorat i s’han preparat demostracions amb maquinària sobre el terreny. L’última, dedicada a l’enologia i la producció, es farà a diversos cellers del Penedès. A més de descobrir les últimes novetats tecnològiques, aquesta sessió també permetrà als assistents participar en diversos tasts de vins: un sobre varietats resistents, un altre d’escumosos elaborats amb àcid fumàric i un tercer de mosts i vins passats per UHPH.

Les jornades són gratuïtes per als socis d’INNOVI. A la primera jornada l’accés és gratuït per a tothom. El preu per als no socis de la resta de jornades és de 30 euros per dia (inclou coffee break i dinar).

Per inscriure’s a la Wine Innovation Week cal registrar-se al formulari que hi ha penjat al web.

També et pot interessar

Comentaris