Cal Figarot de Vilafranca acollirà aquest dijous el primer Wine Shopping solidari

FREEPIK
14/12/2022 - 19:10h

El 20% del que es facturi durant la jornada es destinarà a La Marató, enguany dedicada a les malaltíes cardiovasculars

Enguany La Marató se celebrarà el pròxim diumenge i ja fa setmanes que se succeeixen les activitats organitzades des de la societat civil per recaptar fons per a aquesta causa. També des del sector del vi s’han programat diverses iniciatives per col·laborar amb La Marató, aquest 2022 amb una novetat destacada: un Wine Shopping solidari.

La Fundació Futura Penedès i la vinateria Inzolia han organitzat per aquest dijous la primera edició de l’esdeveniment, que tindrà lloc al local de Cal Figarot de Vilafranca. De les 6 de la tarda a les 10 de la nit, els cellers convidats a l’activitat posaran a la venda els seus vins, i el 20% del que es facturi durant la jornada es destinarà a La Marató.

Enguany, el programa estarà dedicat a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats. A més de recaptar fons per al programa solidari, l’objectiu del Wine Shopping solidari és que els penedesencs facin les seves compres de vins, caves i Clàssic Penedès abans de Nadal per poder-los degustar durant les festes.

Juntament amb les referències de més d’una desena d’elaboradors, durant el Wine Shopping solidari de dijous també es podrà comprar el panettone de la Fleca Parès, un dolç típic de Nadal a Itàlia, i se sortejaran diversos màgnums dels cellers Sabaté i Coca, Loxarel i Gramona.

A dos quarts de 9 del vespre, hi haurà l’actuació musical de Lucas de Trifàsic Sounds.

També et pot interessar

Comentaris