Una vintena de referències vinícoles a “L’Espectacle: Vins Negres Penedès”

08/11/2022 - 11:00h

Onze cellers s’uneixen aquest dissabte amb la gastronomia d’El Gat Blau en la cinquena edició d’aquesta proposta

El Claustre dels Trinitaris de Vilafranca acollirà aquest dissabte una nova edició de “L’Espectacle: Vins Negres Penedès”. Enguany hi participen 11 dels principals cellers de la DO Penedès, que oferiran una selecció de vint vins negres del territori. Aquestes referències es podran maridar amb una selecció de propostes gastronòmiques ideades pel restaurant vilafranquí El Gat Blau, organitzador de l’acte amb la col·laboració de la DO Penedès.

Des del seu inici a les 7 de la tarda i fins a dos quarts d’11 de la nit, els assistents podran tastar totes les referències vinícoles presents i amb l’accés s’hi inclouran tres degustacions gastronòmiques. Durant la vetllada es podran adquirir tiquets per a més degustacions de cuina. Les entrades per L’Espectacle: Vins Negres Penedès 2022, es poden comprar encara anticipadament al restaurant El Gat Blau a un preu de 20 euros o el mateix dissabte al Claustre dels Trinitaris segons existències.

“Un dels fets que fan d’aquest esdeveniment un èxit any rere any, és el gran nivell de vins que s’hi poden tastar”, explica Olga Guasch, propietària del restaurant El Gat Blau. Una de les línies de treball que la Denominació d’Origen Penedès està desplegant en l’actualitat és donar a conèixer al públic final el gran ventall de vins negres que s’elaboren a la DO Penedès i la gran qualitat de tots ells.

““L’Espectacle: Vins Negres Penedès” és una bona manera de conèixer la realitat vitivinícola del Penedès, ja que són les mateixos elaboradors els que serveixen els vins als assistents i així poden conèixer de primera mà quines característiques té el vi i com ha estat elaborat”, afirma el director de la DO Penedès, Francesc Olivella.

Durant la vetllada també s’ha programat un espectacle de dansa a càrrec de les ballarines de +Gimdans, Sandra Ferré i Alba Tort, que ha creat una coreografia especialment per a aquesta ocasió. La proposta té com a objectiu, fer reflexionar als assistents sobre el paper de la humanitat en el planeta i com aquesta el malmet. L’esdeveniment també comptarà amb l’ambientació musical de la DJ Marian.

També et pot interessar

Comentaris