La III Nit dels Màgnums es consolida com la porta d’entrada al Cavatast

01/10/2022 - 12:02h

Més de 250 persones participen en aquest esdeveniment, que va tenir lloc divendres a Juvé & Camps, una setmana abans de l’inici de la mostra

La III Nit dels Màgnums, organitzada per la Confraria del Cava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní, el Consell Regulador del Cava i l’AECAVA, va donar divendres el tret de sortida a la pròxima edició del Cavatast 2022: una edició renovada, més participativa i més experiencial. 

El celler d’Espiells de Juvé & Camps va ser l’escenari on els 16 cellers participants van donar a tastar al públic els seus caves de gran format. “La Nit dels Màgnums es consolida com a tret de sortida del Cavatast i en un lloc magnífic perquè aquest any Juvé & Camps commemora el seu centenari”, va explicar la regidora de promoció turística i comerç, Eva Cruces. 

“És un acte on podem donar a conèixer el millor format on tastar el cava”, va assegurar l’alcalde de Sant Sadurní, Ton Amat. “Sant Sadurní us espera la setmana vinent en el nou Cavatast, però està obert tot l’any i s’estan fent moltes coses”, va afegir. Per la seva banda, el president de la Confraria del Cava, Eduard Sanfeliu, va valorar la tasca de promoció que fa la Confraria “des de fa més de 40 anys” pel “vi espumós més internacional”. 

A l’acte, que va comptar amb la presència de 250 persones -un centenar més que l’any passat-, també hi va assistir la directora general de turisme de la Generalitat de Catalunya, Marta Domènech. “Està sent una nit de fermentació espontània, això és el que porta el cava”, va celebrar la directora general, quue va ser l’encarregda de tancar els parlaments de l’acte.

També et pot interessar

Comentaris