Font-rubí torna a apostar per la fira Vinòleum per promocionar-se

29/09/2022 - 11:32h

El municipi acollirà el cap de setman del 8 i 9 d’octubre una nova edició de la mostra, que inclou productes de proximitat locals

Font-rubí torna a apostar una vegada més per la fira Vinòleum per donar a conèixer els vins, caves, olis i productes gastronòmics que s’elaboren al municipi. El cap de setmana del 8 i el 9 d’octubre els carrers d’aquesta població s’ompliran d’activitats en el marc de la mostra, que ha tingut una magnífica acollida entre el públic les darreres edicions.

Tant dissabte com diumenge, al recinte firal ubicat a la zona de l’ajuntament, s’hi podran tastar diferents referències vinícoles i altres productes de proximitat, que es maridaran amb tastos, tallers i concerts al llarg del cap de setmana.

Dissabte, la mostra obrirà portes de les 5 de la tarda fins a les 11 de la nit, i diumenge, de les 9 del matí a les 9 del vespre. Els tiquets de degustació es podran comprar en una taquilla ubicada a l’entrada del recinte, on també es vendran les copes per fer els tastos.

Activitats paral·leles

La xerrada inaugural del Vinòleum d’enguany anirà a càrrec de Mònica Usart i Gemma Puig, meteoròlogues i autores del llibre Atrapades en el temps, que parlaran del temps i la vinya. Entre les activitats destacades que es faran al llarg del cap de setmana, hi ha un tast d’olives del món o un de melmelades. També s’han organitzat tallers per als més petits, i un concert dels Gina and The Tonics, entre altres.

Diumenge al matí es farà la Festa del Most, amb l’actuació de balls populars i trepitjada de raïm. El programa es pot consultar a font-rubi.cat.

També et pot interessar

Comentaris